casco

Completează formularul de comandă pentru a obține cel mai bun preț pentru CASCO!

Nu ai timp pentru a crea comanda online?

Lasă un număr de telefon și te vom contacta în 15 minute.  Întrebări frecvente despre CASCO
  Ce reprezintă asigurarea CASCO?

  Polița de asigurare CASCO este o asigurare facultativă care se încheie pentru autovehiculele ce au fost supuse înmatriculării și acoperă pagubele produse autovehiculului în urma unor avarii accidentale, fenomene naturale, vandalism, conform condițiilor de asigurare agreate la momentul emiterii poliței de asigurare.

  Ce reprezintă suma asigurată?

  Suma asigurata reprezintă valoarea reală (valoarea de piață) a mașinii în momentul încheierii poliței de asigurare CASCO. Pentru autovehiculele noi suma asigurată o reprezintă prețul de achiziție. Pentru autovehiculele second hand, suma asigurată se stabilește aplicând la valoarea de nou (valoare de catalog / factura achiziție de nou) grila de uzură a asiguratorului, în funcție de vechimea vehiculului la momentul preluării în asigurare.

  Ce reprezintă cota/tariful de asigurare?

  Cota de asigurare este procentul aplicat la suma asigurată pentru a rezulta prima anuală de asigurare. Cota de asigurare se stabilește în funcție de mai multe criterii de calcul dintre care: valoarea mașinii, anul producerii, proprietarul mașinii (de ex. vârsta pentru persoanele fizice sau obiectul de activitate pentru persoanele juridice), marca autovehiculului, teritoriul de acoperire, etc.

  Criteriile de calcul a cotei de asigurare sunt stabilite de către fiecare asigurător în parte în funcție de normele actuariale interne ale fiecăruia.

  1
  Datele de bază
  2
  Datele asiguratului
  3
  Finalizarea comenzii
  Datele de bază
  Tipul vehiculului
  Datele asiguratului
  Finalizarea comenzii
  Calcul de asigurare
  Perioada de asigurare
  12 luni
  Livrare
  Gratuit
  Total
  Pasul următor
  Compania de asigurare
  Pasul următor