casco

Completează formularul de comandă pentru a obține cel mai bun preț pentru CASCO!

Nu ai timp pentru a crea comanda online?

Lasă un număr de telefon și te vom contacta în 15 minute.  Întrebări frecvente despre CASCO
  Ce reprezintă asigurarea CASCO?

  Polița de asigurare CASCO este o asigurare facultativă care se încheie pentru autovehiculele ce au fost supuse înmatriculării și acoperă pagubele produse autovehiculului în urma unor avarii accidentale, fenomene naturale, vandalism, conform condițiilor de asigurare agreate la momentul emiterii poliței de asigurare.

  Ce reprezintă suma asigurată?

  Suma asigurata reprezintă valoarea reală (valoarea de piață) a mașinii în momentul încheierii poliței de asigurare CASCO. Pentru autovehiculele noi suma asigurată o reprezintă prețul de achiziție. Pentru autovehiculele second hand, suma asigurată se stabilește aplicând la valoarea de nou (valoare de catalog / factura achiziție de nou) grila de uzură a asiguratorului, în funcție de vechimea vehiculului la momentul preluării în asigurare.

  Ce reprezintă cota/tariful de asigurare?

  Cota de asigurare este procentul aplicat la suma asigurată pentru a rezulta prima anuală de asigurare. Cota de asigurare se stabilește în funcție de mai multe criterii de calcul dintre care: valoarea mașinii, anul producerii, proprietarul mașinii (de ex. vârsta pentru persoanele fizice sau obiectul de activitate pentru persoanele juridice), marca autovehiculului, teritoriul de acoperire, etc.

  Criteriile de calcul a cotei de asigurare sunt stabilite de către fiecare asigurător în parte în funcție de normele actuariale interne ale fiecăruia.

  Ce reprezintă prima de asigurare CASCO?

  Prima de asigurare reprezintă costul achitat anual pentru a beneficia de riscurile asigurate prin polița de asigurare CASCO.

  Ce reprezintă franșiza pentru CASCO?

  Franșiza reprezinta partea din valoarea daunei (costul reparației) suportată de către asigurat. Franșiza poate fi stabilita ca procent din suma asigurată (de ex. 1% din suma asigurată) sau poate avea o valoare fixă pe eveniment (de ex. 100 euro / eveniment).

  Care este frecvența de plată a primelor de asigurare CASCO?

  Prima de asigurare anuală poate fi achitată integral la începutul perioadei de asigurare sau în rate: semestriale ori trimestriale.

  Care sunt modalitățile de plată a primelor de asigurare CASCO?

  Prima de asigurare poate fi achitată fie prin virament bancar în contul asigurătorului înscris pe decontul de prime pe care l-ați primit odată cu polița de asigurare, fie la orice casierie a băncii la care este deschis contul asigurătorului menționat în decontul de prime menționat mai sus, fie în numerar la momentul încheierii contractului de asigurare.

  Ce reprezintă excluderile din asigurarea CASCO?

  Excluderile sunt evenimentele în urma cărora autovehiculul este avariat dar reparațiile nu sunt preluate de către asigurătorul CASCO.

  Ce înseamnă riscuri asigurate?

  Riscurile asigurate sunt nominalizate în condițiile de asigurare și definesc cauzele care pot provoca daune autovehiculului în urma cărora acesta este reparat din contul poliței de asigurare CASCO, asigurătorul fiind cel care despăgubește reparația autovehiculului.

  1
  Datele de bază
  2
  Datele asiguratului
  3
  Finalizarea comenzii
  Datele de bază
  Tipul vehiculului
  Datele asiguratului
  Statutul asiguratului
  Selectează tipul certificatului de înmatriculare vehiculului
  Drept de posesiune a vehiculului
  Finalizarea comenzii
  Începutul poliţei de asigurare
  Alege polița preferată
  Calcul de asigurare
  CASCO  × 1
  0.00 MDL
  Termenul de asigurare
  12 luni
  Livrare
  Total
  Pasul următor