7 companii de asigurări ne-au încredințat emiterea polițelor de asigurare RCA
9 mar 2022

7 companii de asigurări ne-au încredințat emiterea polițelor de asigurare RCA

Conform site-ului Comisiei Naționale a Pieței Financiare, (CNPF), în Republica Moldova activează legal 11 companii de asigurare și 7 de reasigurare. Toate aceste companii de asigurare au în genurile lor de activitate și asigurarea obligatorie auto RCA. 

Compania noastră, RCA.MD, are onoarea să colaboreze cu 7 dintre cele mai valoroase companii de asigurare din Republica Moldova. De ce anume noi?

RCA.MD este o companie de brokeri profesioniști, care activează în bază de licență pe piața de asigurări din Republica Moldova. Angajații noștri oferă consultanță în domeniu și se ocupă de intermedieri în diverse situații. Noi permanent ne aflăm în contact cu clienții și partenerii noștri. De mai bine de un deceniu de activitate am acumulat destulă experiență, abordând cu onestitate sarcinile parvenite atât din partea colegilor de breaslă, cât și din partea clienților noștri. 

Cele mai mari companii de asigurări din Moldova

Care sunt companiile partenere cu RCA.MD și de ce anume cu ele colaborăm, vom încerca să clarificăm lucrurile în formă alfabetică, mai jos:

Asterra Group este o companie de asigurări generale, cu o dezvoltare continuă de aproape 16 ani. Este unul din liderii în piața de asigurări din Moldova, care și-a ales o strategie de dezvoltare bazată pe interesele clientului său, oferindu-i permanent produse de înaltă calitate. Asterra Group este orientată atât către clienții individuali cât și corporativi, are un management modern și deschis, este flexibilă și inovatoare în luarea deciziilor. Compania are în jur de 150 de angajați profesioniști, care abordează cazurile asigurate cu maximă responsabilitate, integritate și inovație. Serviciile oferite sunt bazate pe satisfacția totală a nevoilor clienților săi și de ultimă generație, organizația se ocupă mereu de îmbunătățirea și stabilitatea securității companiei.

În colaborarea cu RCA.MD, putem remarca doar profesionalism și atitudine colegială. Respectul reciproc între companiile noastre este baza oricăror discuții între noi.

Ai nevoie de asigurare auto obligatorie?

2. Donaris

DONARIS

Donaris face parte din grupul de companii Vienna Insurance Group (VIG). Cu o capacitate majoră de garanție a despăgubirilor, cu un vast portofoliu de servicii, datorită apartenenței sale la grupul VIG, Donaris Moldova ocupă o poziție de top în piața asigurărilor de la noi. Avându-l acționar majoritar pe unul din liderii incontestabili ai asigurărilor europene – Vienna Insurance Group (VIG), cu peste 50 de companii în 30 de țări, cu o experiență vastă de peste 200 de ani în domeniul asigurărilor, compania Donaris devine un model de corectitudine și responsabilitate în țara noastră.

Grupul VIG are o poziție financiară excelentă în Europa, cu un rating de A+ ce oferă stabilitate și încredere. Angajații companiei moldovenești sunt foarte profesioniști, receptivi și comunicabili. În general Donaris rămâne deschisă permanent, binevoitoare și cu plăcere se implică în activitățile sociale din Moldova.

Punctualitatea, amabilitatea și spiritul de business avantajos leagă relația dintre Donaris și RCA.MD.

Ai nevoie de asigurare Carte Verde pentru UE sau CSI?

Compania de Asigurări Garanție SA, care face parte din grupul Ascom SA, este prezentă în piața de asigurări din Moldova din anul 1994. Pe parcursul anilor a dezvoltat o afacere stabilă și respectabilă. Permanent a oferit soluțiile cele mai avantajoase și a oferit clienților săi soluții cele mai moderne de asigurare. Management modern, gândire progresivă, atitudine prietenească sunt cartea de vizită a angajaților de la Garanție. Pe lângă servicii de asigurare, Garanție SA are o linie de asigurări tehnice, care la fel ca toate celelalte servicii oferite de marca Garanție, sunt reasigurate de parteneri din Elveția și Franța.

Cu filiale la nord, centru și sud, precum și pe RCA.MD, serviciile companiei sunt accesibile oricând și oriunde.

Cauți asigurare RCA de la Garanție?

GRAWE CARAT Asigurări S.A. face parte din grupul financiar GRAWE Austria, renumit prin activități de asigurare, de investiții, afaceri imobiliare și leasing, cu sediul principal în orașul Graz. Grupul are o experiență de peste 190 de ani, în domeniul asigurărilor, iar în Moldova compania Grawe a fost fondată în 2004, având activitatea de bază “Asigurare de viață”, iar mai târziu, prin achiziționarea unei alte companii de asigurare – Carat SA, este fondată compania GRAWE CARAT. În prezent GRAWE CARAT este o companie de asigurare cu o gamă vastă de asigurări de viață și asigurări generale. Compania se face distinsă prin stabilitate, putere financiară și profesionalism. Deservirea la cele mai înalte standarde europene pune pe primul loc al listei – interesele clientului său. GRAWE CARAT a fost întotdeauna un partener sigur, pe termen lung. Având la bază experiența unui grup austriac cu notorietate, compania moldovenească sponsorizează cultura universală, prin organizarea concertelor anuale “De Ziua lui Mozart,” precum și alte evenimente culturale, sportive, foruri financiare și sociale.

Ai nevoie de Cartea Verde de la Grawe?

Compania MOLDCARGO SA, este una din cele mai solide și influente companii de asigurare din Republica Moldova. În cei peste 20 de ani de activitate, compania a dat dovadă de stabilitate economico-financiară, de profesionalism înalt și corectitudine, aflându-se mereu în topul companiilor de asigurări din țara noastră. Onestitatea, credibilitatea și responsabilitatea față de client sunt principiile de care se conduc cei de la MOLDCARGO. Istoria activității acestei companii este legată de istoria Moldovei, cu urcușurile și succesele, pe care le-a dobândit de-a lungul biografiei sale. Cu un management modern a reușit să atragă parteneri externi în reasigurări din asemenea țări ca Italia, Franța, Germania, Marea Britanie, Federația Rusă, etc. Spiritul de analiză, acumulat printr-o experiență vastă, a reușit diminuarea riscurilor și menținerea unei imagini benefice în interesul clientului. Cu RCA.MD are o relație bazată pe pricipiul comun de protecție a clientului, precum și achitarea despăgubirilor asigurate în termen scurt.

Cauți asigurare complexă CASCO?

Incontestabil unul din liderii asigurărilor din Moldova este compania Moldasig SA. De peste 20 de ani, asigurații Moldasig au susținut această companie pentru profesionalism și devotament. Compania a avut grijă permanentă de clienții săi, oferindu-le noi produse de asigurări, prestându-le servicii de înaltă calitate. Prin promptitudinea de rambursare a daunelor, prin gradul sporit de lichidități, prin stabilitate financiară, responsabilitatea de care a dat dovada pe parcursul anilor, a obținut un nivel de companie modernă și respectabilă. Moldasig este compania care deține un portofoliu grandios de servicii de asigurări generale, cu o vastă rețea de oficii moderne (de peste 100) prin țară și cu un număr impunător de angajați profesioniști. Abordarea progresivă a afacerilor și indicatorii de creștere și dezvoltare, au contribuit la relația de business cu RCA.MD.

Cauți asigurare de la Moldasig?

Întreprinderea Mixtă Compania Internaţională de Asigurări TRANSELIT SA, de două decenii ocupă un loc de frunte între companiile de asigurări din Moldova. Cu o investiție engleză și cu reasigurări germane, Transelit a devenit un partener de încredere nu doar pentru clienții corporativi, dar și pentru cei individuali. De la o singură licență la începuturi, cea de asigurări obligatorii auto (RCA), în prezent a ajuns să dezvolte un portofoliu de produse în asigurare de peste 20 de tipuri. Obiectivul principal al companiei este protecția persoanelor și a organizațiilor asigurate, oferirea soluțiilor financiare adecvate și prompte.

Datorită faptului ca Transelit este deschisă spre o colaborare cu diferiți agenți și brokeri, RCA.MD are un partener sigur și stabil în persoana Transelit SA.

Vrei asigurare pentru apartament?

Articole similare:

Ai nevoie de ajutor cu asigurarea?

Lasă numărul tău și revenim cu un apel.



    Nu ai timp pentru a crea comanda online?

    Lasă un număr de telefon și te vom contacta în 5 minute.



      Alte articole relevante

      mașina uzată
      1 apr 2024
      Procurăm mașina uzată de pe 999 sau adusă din străinătate? Un studiu aprofundat

      Descoperă cum să alegi între o mașină uzată sau nouă, importată sau de pe autohaus, piața de mașini, sau 999.md. Află sfaturi esențiale.

      Asigurarea RCA în format electronic
      5 mar 2024
      Asigurarea RCA în format electronic – cum o prezentăm?

      Află cum să prezinți asigurarea RCA în format electronic și vezi soluții practice pentru gestionarea eficientă a documentelor de asigurare.

      conducerea autovehiculului fără RCA
      5 feb 2024
      Sancțiuni pentru conducerea autovehiculului fără deţinerea poliţei RCA

      Aflați despre sancțiunile aplicabile pentru conducerea conducerea autovehiculului fără RCA și cum să evitați aceste penalizări.

      Rambursarea în Asigurările RCA
      4 ian 2024
      Cum Funcționează Rambursarea în Asigurările RCA: Ce Trebuie să Știi

      Asigurarea RCA impune transferul riscului către o societate de asigurari, capabilă să compenseze daunele, conform legislației.